Skip to main content

Express transport

door Logic 4u | Logical Logistics

Uw partner voor Transport naar: Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Polen, Nederland, Litouwen, België, Italië en Luxemburg

Express transport

Ook voor Express Transport staat Logic 4U garant voor snelle en betrouwbare transittijden. Wij leveren uw spoedorder gegarandeerd af op de afgesproken tijd tegen een concurrerend en scherp tarief. 24/7 Staat een team van ervaren chauffeurs en medewerkers paraat om uw opdracht met ons eigen wagenpark te verzorgen. Met ons Express Transport verzorgen wij vrijwel elke vorm van transport; van een envelop tot aan zware en grote vrachten, zowel nationaal als internationaal.
Is het noodzakelijk dat het voertuig voor het afhalen of bij de levering voorzien is van een laad/losklep of een zogeheten meeneemheftruck? Wij regelen het voor u.
Moet uw zending op een fix tijdstip of ’s nachts geleverd worden? U kunt op ons rekenen. 

Doordat wij het gehele logistieke traject in eigen beheer uitvoeren, garanderen wij een uitmuntende service, kwaliteit en efficiency en ontzorgen u volledig zodra u ons de opdracht geeft. Doordat wij niet werken met onderaannemers en het hele traject in eigen beheer houden, kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden.

Is kwaliteit en snelheid voor u een MUST, dan zit u ook voor Express Transport goed bij Logic 4U.
Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan!