Skip to main content

Wegtransport

door Logic 4u | Logical Logistics

Uw partner voor Transport naar: Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Polen, Nederland, Litouwen, België, Italië en Luxemburg

Wegtransport

Hoe groot of klein uw zending ook is; Logic 4U is uw partner bij uitstek voor wegtransport. U kunt ervan op aan dat uw zending volgens de gemaakte afspraken goed op de plek van bestemming arriveert. Ook wanneer uw zending te gering is voor een volle container of volledige trucklading, kunnen wij u dankzij ons dekkende distributienetwerk altijd een passende oplossing aanbieden tegen een scherpe prijs. Door een efficiënte samenwerking binnen ons partnernetwerk mag u rekenen op korte transit tijden tegen lagere kosten en een stipte aflevering van uw goederen. Wereldwijd bieden wij groupage, deelpartijen (LTL) of complete ladingen (FTL) zodat u op elk moment verzekerd bent van het meest efficiënte transport.

Groupage transport

Bij groupage transport worden meerdere kleinere ladingen van verschillende opdrachtgevers in een container geplaatst en zo als één grote lading verzonden. Dit maakt het ook voor kleinere bedrijven makkelijker om kostenefficiënt hun goederen te laten vervoeren. Ook logistiek gezien zorgt groupage voor een efficiënt transport proces.
Heeft u dus een zending die niet een volle container of trucklading omvat, dan zorgt Logic 4U dankzij ons uitgebreide transportnetwerk voor het meest efficiënte transport tegen een concurrerende prijs. Doordat we dit elke dag doen maken we minder kosten, realiseren we korte transit tijden en kunnen we uw goederen op tijd afleveren.

Milieuvriendelijk transport
Groupage transport is mogelijk bij alle transportmodaliteiten, zoals wegtransport, zeevracht en luchtvracht. Binnen al deze modaliteiten wordt bijvoorbeeld een container gedeeld met andere partijen die gebruik willen maken van groupage transport. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook nog eens beter voor het milieu. Meerdere partijen maken immers gebruik van ruimte in een container, die anders onbenut blijft. Doordat er verschillende opdrachtgevers zijn die gebruik maken van de container, kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden.  

LTL

Less than Truckload (LTL) zendingen, ook bekend als deelladingen worden wereldwijd verzonden. In de meeste gevallen worden LTL zendingen door dezelfde vrachtwagen opgehaald, getransporteerd en afgeleverd, hetgeen zorgt voor kortere levertijden. Door wereldwijd samen te werken met partners kunnen wij u voordelige tarieven aanbieden.

FTL

Naast groupage en LTL diensten biedt Logic 4U kwalitatief hoogstaand vervoer voor complete ladingen (FTL). Door vrachtwagens optimaal te beladen, worden kosten en belasting voor het milieu geminimaliseerd. In samenwerking met betrouwbare partners bieden wij flexibele diensten aan om aan al uw wensen te voldoen. De compleet ladingen zijn wereldwijd aantrekkelijk, flexibel en snel ter beschikking.