Skip to main content

Zeevracht

door Logic 4u | Logical Logistics

Uw partner voor Transport naar: Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Polen, Nederland, Litouwen, België, Italië en Luxemburg

Zeevracht

Zeevracht is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Ook voor zeevracht kunt u terecht bij Logic 4U. Wij dragen zorg voor een uitstekende service voor zendingen die waar dan ook ter wereld afgehaald of geleverd worden. Denk aan volledige- en deelcontainerladingen, distributie en levering (inclusief door-to-door vrachtzendingsdiensten) en in combinatie met onze overige logistieke diensten.  
Ook regelen we alle documenten en douaneformaliteiten voor u. Logic 4U verzorgt alle soorten zeevrachten. Als u een zending middels zeevracht wenst te vervoeren, dan bepaalt de grootte van de zending of uw zending geconsolideerd (less than container load, LCL) of in een aparte container wordt vervoerd (full container load, FCL).

FCL

Wanneer een zending een dusdanig volume heeft dat een complete container nodig is (FCL) is Logic 4U de partij om u geheel te ontzorgen. Dit kan doormiddel van een port to port levering of van door to door. Alle bijkomende zaken zoals voor en na transport en de afhandeling van alle documenten kunt u met een gerust gevoel overlaten aan Logic 4U.

LCL

Als uw zending niet groot genoeg is om een container te vullen (LCL), kunnen wij voor consolidatie met andere zendingen zorgen. Uw zending wordt dan gecombineerd met andere zendingen die naar dezelfde bestemming gaan, zodat de kosten lager zijn. Op deze manier garandeert Logic 4U betrouwbare leveringen tegen concurrerende tarieven. 

Neem gerust contact met ons op en vraag een offerte aan!