Skip to main content

Over ons

Uw partner voor Transport naar: Groot-Brittannië, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Polen, Nederland, Litouwen, België, Italië en Luxemburg

Over ons

Dagelijks transport, wereldwijd
Minstens zo belangrijk als de kostprijs, is de kwaliteit van het logistieke proces. In Logic 4U vindt u een solide en innovatieve dienstverlener met een sterk wereldwijd groupage- en partnernetwerk. Wij komen onze afspraken na en verzorgen uw transport uiterst zorgvuldig met snelle doorlooptijden en tegen concurrerende tarieven. Onze lijnen zijn kort en wij onderhouden intensief persoonlijk contact met de klant. Daardoor bent u verzekerd van optimale service gedurende het hele logistieke traject. Logic 4U is gespecialiseerd in logistieke totaaloplossingen, waardoor wij u kunnen ontzorgen bij alle aspecten binnen de logistieke keten. Mede door ons sterke internationale partnernetwerk, kunnen wij dus snel en adequaat inspelen op al uw wensen op het gebied van logistieke dienstverlening.

Full Service dienstverlening

Full service staat met stip op nummer 1 bij Logic 4U. Wij monitoren elke fase in het transport nauwlettend en houden u gedurende het hele traject op de hoogte. Naast een hoge servicegraad, mag u rekenen op uiterst scherpe tarieven. Ons ervaren en deskundige team staat garant voor een vlekkeloze afwikkeling en stipte aflevering. Dagelijks verzorgen wij groupage ladingen met een doorlooptijd van 24, 48 of 72 uur afhankelijk van de bestemming. Logic 4U verzorgt transport via de weg, over zee en door de lucht en waar nodig combineren wij deze vervoerswijzen om uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Het voor- en natransport verloopt via wegtransport, in combinatie met een container of trailer. Het vervoer over zee vindt plaats door middel van ‘short sea shipping’. Hiermee ontlasten we het milieu en het is bovendien prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

Missie

Logic 4U staat garant voor een succesvolle en efficiënte logistieke afhandeling van goederenstromen voor onze opdrachtgevers. Wij investeren continu in kennis, innovatie en efficiency en kunnen altijd een passende oplossing aanbieden, tegen een concurrerende prijs. Service, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn onze kernwaarden. Korte lijnen tussen de verschillende schakels in het logistieke traject zijn een garantie dat onze klanten en opdrachtgevers altijd centraal staan. De ervaren medewerkers van Logic 4U staan 24/7 voor u klaar!

Visie

Met oog voor de toekomst investeert Logic 4U continu in efficiency, duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit, waarbij de klant en opdrachtgever leidend is. Met de toename van import en export en daarmee gepaard gaande economische groei, zien wij als logistiek dienstverlener volop kansen voor optimalisering en specialisatie.